Kuffert fuld af fortællinger

Børnebibliotekar Sanne Ginger Noer tager ud til Ruds Vedby bibliotekspunkt, Stenlille kulturhus og Dianalund bibliotek med en Kuffert Fuld af Fortællinger.

Tilbuddet er for de allermindste 1-3 år, så de kan få oplevelsen af at komme på biblioteket og møde en børnebibliotekar. Og ikke mindst opleve litteratur, der både kan udvikle vores fantasi, empati og give os indsigt og mulighed for fordybelse. Flere undersøgelser peger nemlig på, at vores basale sprogkundskaber, og derved indgangen til læring, grundlægges i vores allerførste leveår. Men sproget kan ikke tilegnes på egen hånd. Det sker igennem interaktionen med andre, og vi voksne er dem der skaber og videregiver en god læsekultur, som børnene tager med sig hele livet.

Med en Kuffert Fuld af Fortællinger skal vi hygge, have læst en historie op og måske synge en sang eller sige en remse. Det er samtidig muligt at få lavet et lånerkort eller institutionskort, og få masser af inspiration til hvilke pege- og billedbøger, der kan lånes med hjem eller reserveres.

Datoer findes under DetSker her på siden. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding ved at skrive til Sanne Ginger Noer på mail: shar@soroe.dk eller ring på 57877010 med dit navn og antal børn.