Rejse- og periodekort

Vi kan hjælpe dig med rejse- og periodekort.

Rejsekort

På Bykontoret kan du få tanket op på dit Rejsekort.

Skal du have et nyt anonymt rejsekort eller et nyt Flex rejsekort, kan du købe det her hos os. Personlige rejsekort, som f.eks. Pensionistkort, skal købes på www.rejsekort.dk.

Et Anonymt Rejsekort kan benyttes på hele Sjælland og øerne. Kortet kan, som udgangspunkt, ikke benyttes mellem landsdele.

Et Flex rejsekort står for fleksibelt rejsekort. Rejsekortet oprettes i dit navn, men I kan rejse flere på det. Det kan buges i hele landet og andre kan også bruge kortet uden at du er med på rejsen.

 

Pensionist periodekort

Vi kan også både udstede og forny Pensionist Periodekort.

Pensionistkort er til dig der er fyldt 66,5 år, eller modtager førtidspension. Pensionistkort købes altid for en periode på tre måneder. Kortet er gyldigt til standardrejser, men gælder ikke i myldretiden fra kl. 7.00-9.00 på hverdage.

Du kan vælge at købe pensionistkort til tre sammenhængende zoner, 1 storzone, 2 storzoner eller til hele Sjælland og øerne.

For at udstede et nyt Periodekort skal vi bruge et vellignende foto og dit sundhedskort. Er du førtidspensionist skal vi også se gyldig dokumentation.