Borgerdrevne aktiviteter

På bibliotekerne foregår forskellige aktiviteter drevet af brugerne selv. Nogle ligger indenfor betjent tid, andre i den selvbetjente tid og forudsætter man kan lukke sig selv ind med sit sundhedskort. 

Her på siden kan du læse om de forskellige aktiviteter og fællesskaber, du har mulighed for at deltage i og hvor du evt. finder mere information.

Åben legestue i Sorø
En platform hvor familier med hjemmebørn 0-16 år kan finde hinanden. Mødes bla. på biblioteket i Sorø tirsdag og onsdag formiddag. Besøg Facebooksiden for at læse mere og se, hvilke aktiviteter, der foregår, hvor og hvornår.

Facebooksiden Hjemmebørn Sorø

Fars Legestue
I Fars Legestue kan du komme med dit barn og lege og være sammen med andre fædre. Det foregår på Sorø bibliotek torsdage kl. 11-14 i lige uger og på Dianalund bibliotek torsdage kl. 11-14 i ulige uger.

IT-café Sorø
Åbent for alle hver torsdag kl. 14 til 16.  Alle er velkomme, bare mød op. Drives af frivillige fra Ældre Sagen Sorø.

Strikkecafé Dianalund
Mødes på biblioteket om torsdagen kl. 14-17. Alle er velkomme, bare mød op.

Gang i Pindene
Et fællesskab for alle strikkeentusiaster uanset niveau. Gang i Pindene mødes onsdage kl. 18.30 - 21 på Dianalund Bibliotek. Alle er velkomme, bare mød op.

Gang i Pindenes Facebookgruppe
 

The Fantasy Fellowship
Fantasylæsekreds der mødes om aftenen 1 gang om måneden på biblioteket og taler om en bog. Alle er velkomme, bare mød op. Try på linket og besøg Facebook gruppen for at se, hvornår der er møde næste gang.

Fantasylæsekredsen The Fantasy Fellowship