Læs for Livet indsamlingssted

Donér bøger til organisationen Læs for Livet og hjælp udsatte børn og unge.

Læs for Livet donerer skræddersyede biblioteker til børnehjem, krisecentre, asylcentre og julemærkehjem mfl., som arbejder med udsatte børn og unge. Læs for Livet arbejder for social forandring ved at bringe bogglæde og læselyst ind i børn og unges hverdag.

Det sker ved at Læs for Livet indsamler bøger fra forlag, forfattere, illustratorer og ikke mindst private. Det sidste i samarbejde med folkebiblioteker og det sker nu også for Sorøs biblioteker.

Modtagerne er mellem 0-23 år, så det kan være alt fra billedbøger, fagbøger, tegneserier, lydbøger og voksenbøger, der er relevante. MEN det er meget vigtigt, at bøgerne er i pæn og indbydende stand; ikke ødelagte og forældede. Læs for Livets tommelfingerregel er, at hvis du ikke ville give bogen til et barn/en ung, du selv kender, så skal du ikke give den til Læs for Livet.

Hvis du vil donere bøger til Læs for Livet, så kom ind i den betjente tid på et af de 2 biblioteker og aflever dine bøger. Vi hjælper med at sortere, så vi kan sende de rette bøger videre til Læs for Livet, og de kan finde nye hjem.

Hvis du vil læse mere om Læs for Livet, kan du gå ind på hjemmesiden: www.laesforlivet.dk, hvor du også kan læse hvilke bøger de er særligt interesserede i.