Institutionskasser

Vil din daginstitution låne pege- og billedbøger fra biblioteket, så I kan læse højt for jeres dejlige unger? Bøger som kan give jer en god snak, og sætte gang i læseglæden hos børnene?

Bøgerne bliver leveret direkte til jeres dør af vores chauffør, og så skal I blot samle dem sammen igen to måneder senere, hvor de bliver afhentet igen. Her får I samtidig en ny kasse bøger, så på den måde har I altid noget nyt og spændende at læse sammen med børnene.

Til børnehaverne pakker vi en kasse med 30 billedbøger til de 3-6årige, som stuerne i huset kan dele. Til vuggestuerne og dagplejens legestuer pakker vi en pose med 15 pegebøger til de 0-3årige.

Derudover kommer børnebibliotekar Sanne Ginger Noer ud og besøger jer ca. hvert halve år. Her kan hun læse højt for børnene, snakke med pædagogerne om højtlæsning eller hvad I lige har lyst til/brug for.

Har I brug for bøger indenfor et bestemt emne, læreplanstema eller andet spændende, så er I også altid velkommen til at kontakte børnebibliotekar Sanne Ginger Noer: shar@sore.dk , og så vil hun forsøge at finde det helt rigtige til jer.