Niels Hilker
Niels Hilker

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 16:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
For voksne

Vide Verden - Lokale Stemmer: Niels Hilker om Danmarks Naturfredningsforening

18.04.24
Foredrag ved formand for Danmarks Naturfredningsforening i Sorø.

Niels Hilker var formand for Danmarks Naturfredningsforening gennem ni år og er fortsat formand for DN Sorø.

Han fortæller om sit og foreningens vigtige arbejde for og med naturen.

Særligt kommer han til at give indblik i DNs lokale arbejde i Sorø. Her tæller foreningen 900 medlemmer, herunder 45 aktive fordelt på 11 arbejdsgrupper.

 

Billetter
Foredraget er gratis at deltage i, men kræver billet af pladshensyn. Billetter kan hentes på bibliotekerne i betjent tid eller her på hjemmesiden.

Parkering
Der er gode parkeringsmuligheder omkring Sorø Bibliotek & Bykontor. På Storgade og torvet er det muligt at parkere i en tidsbegrænset periode. Der er flere steder med handicapparkering i Storgade. Blandt andet to pladser ved Biblioteksporten ind til Den Grønne Scene. Derudover er det muligt at parkere i Munkevænget samt ved Holbergarkaden med indkørsel fra Rolighedsvej.

NB: Adgang via trappe - elevator ude af drift
Arrangementet foregår på 1. sal, hvor der er adgang via trappe. Elevatoren er desværre under reparation i de sidste tre uger af april måned.

Venteliste
Hvis arrangementet er udsolgt, har du mulighed for at skrive dig på en venteliste. Hvis der frigives billetter, vil du modtage en mail fra Place2book og her gælder først til mølle-princippet. 

Afbestilling
Hvis du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, hvor du har købt/booket en billet, så ser vi gerne, at du afbestiller din billet. Så har vi mulighed for at tilbyde din plads til en anden.