Del! Vis! Fortæl!
Del! Vis! Fortæl!

Vide Verden - Lokale Stemmer

Af elte
18.11.22
Del! Vis! Fortæl! Hvis vi lærer af hinanden, vokser vores verden. Der er tanken bag Vide Verden - Lokale Stemmer.

Sorø er et sted med mange forskellige kræfter. Folk med viden på særlige områder. Folk, der har oplevet ting, man ikke oplever i alle liv. Folk med kendskab til materialer, metoder, værktøj og folk med gode idéer, tanker eller kreativ begavelse. Alle mennesker, som er med til at bygge Sorø og udgør byens sjæl.  

Vi inviterer soranerne til at dele deres viden og kunnen – gulvet, salen og ordet er jeres.  

Er der noget, du gerne vil fortælle om eller vise andre? Er der nogen eller noget i Sorø, du altid har været nysgerrig på, og gerne vil høre mere om?

Så skriv en mail til biblioteket@soroe.dk og fortæl os, hvad du har på hjerte, så undersøger vi, om det kunne blive til et arrangement.  

Første arrangement i rækken var sprogforsker Marianne Rathje, der fortalte om sin nye bog "Sproglige tildenser - sprogforandringer i dansk".

I december får vi besøg af Cand Scient i Idræt og Sundhed og bevægelseskonsulent Mette Stryhn Hansen, der fortæller om legekultur.

Januar byder på besøg af antropolog Stine Grønbæk Jensen, der fortæller om sin nye bog "Livtag med fortiden - når børnehjemsbørn erindrer".

I februar har du mulighed for at høre mere om vores lokale kunstnergruppe 12 Soranere.

Følg med i vores arrangementskalender her på hjemmesiden, hvor vi løbende tilføjer nye aktiviteter.