Fællessang. Foto: David Nejrup

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 12:00
Pris
25 Kr
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
For voksne

Fællessang om kærlighed

05.07.24
Særudgave af vores populære fællessang i anledningen af Sorøs historiske festival.

SYNG MED! Vi synger fra Højskolesangbogen. Vi synger om det ømme, det stærke, det sande ... vi synger om den store KÆRLIGHED, der er årets festivalstema.

Sangvært: Biblioteksleder Randi Petersen
Ved tangenterne sidder pianist Marianne Reiche.

Fællessang er arrangeret i samarbejde med Foreningen Maratonsang i Sorø og denne dag også i samarbejde med 1684 - 1862 Sorø Historiske Festival

OBS: Sæsonkort til bibliotekets Fællessang gælder ikke for dette arrangement. Billetter til dette skal købes separat.

Praktiske oplysninger

Kaffe/the
Vi serverer en kop kaffe/the til dette arrangement. Du er mere end velkommen til at medbringe din egen kop, så vi kan spare på engangskopperne.

Parkering
Der er gode parkeringsmuligheder omkring Sorø Bibliotek & Bykontor. På Storgade og torvet er det muligt at parkere i en tidsbegrænset periode. Der er flere steder med handicapparkering i Storgade. Blandt andet to pladser ved Biblioteksporten ind til Den Grønne Scene. Derudover er det muligt at parkere i Munkevænget samt ved Holbergarkaden med indkørsel fra Rolighedsvej.

Elevator
Arrangementet foregår på 1. sal, hvor der er adgang via trappe og elevator.

Venteliste
Hvis arrangementet er udsolgt, har du mulighed for at skrive dig på en venteliste. Hvis der frigives billetter, vil du modtage en mail fra Place2book og her gælder først til mølle-princippet. 

Afbestilling:
Hvis du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, hvor du har købt/booket en billet, så ser vi gerne, at du afbestiller din billet. Så har vi mulighed for at tilbyde din plads til en anden.