- Bog
Konfektbogen
(2008)
Placering
Henter beholdningsoplysninger.
Mere info
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.18
Forfatter
Beskrivelse
Indhold: Om chokolade (Forskellige typer chokolade ; Smeltning af chokolade ; Fyldt chokolade) ; Materialer og ingredienser ; Grundopskrifter (Flydende fyld og fondant ; Trøffel og knas ; Ganache ; Marcipan) ; Opskrifter, tip og variationer (Konfekt med chokolade ; Konfekt med frugt ; Konfekt med marcipan ; Konfekt med nougat ; Konfekt med spiritus ; Konfekt med trøffel, ganache og andet blødt fyld ; Konfektkager ; Hot eller spicy konfekt ; Konfekt i andre klæder)
ISBN
9788756790147
Udgave
2. i.e. 3. udgave, 1. oplag (2008)
Omfang
113 sider
Forlag
Olivia
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer