Fotografi af Per Højland
Fotografi af Per Højland

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 16:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
For voksne

UDSOLGT Vide Verden - Lokale Stemmer: Per Højland: "Palæstina med palæstinensere og israelere"

04.04.24
Bliv klogere på konflikten mellem palæstinensere og israelere, når Per Højland fortæller om nogle af de historiske, politiske, økonomiske og religiøse aspekter, der har betydning for konflikten i dag.

Lektor Per Højland har været på feltrejse adskillige gange i området og interviewet lokalbefolkningen i og uden for Gazastriben, samt bosættere og palæstinensere på Vestbredden og i Jerusalem.

I 2017 udgav han e-bogen ”Palæstina med palæstinensere og israelere,” som er baggrunden for foredraget.

Vide Verden - Lokale Stemmer

Foredraget med Per Højland er en del af Vide Verden - Lokale Stemmer, som er et arrangementskoncept på Sorø Bibliotek, hvor vi inviterer borgere i Sorø Kommune til at dele deres viden, kunnen og oplevelser.

Sorø er et sted med mange forskellige kræfter. Folk med viden på særlige områder. Folk, der har oplevet ting, man ikke oplever i alle liv. Folk med kendskab til materialer, metoder, værktøj og folk med gode idéer, tanker eller kreativ begavelse. Alle mennesker, som er med til at bygge Sorø og udgør dens sjæl.

Hvis vi lærer af hinanden, vokser vores verden. Der er tanken bag Vide Verden - Lokale Stemmer.

Det er gratis at deltage, men kræver billet, der kan hentes på bibliotekerne i den betjente tid eller på her på hjemmesiden.

OBS Bibliotekets elevator er ude af drift grundet reperation i april måned.

Parkering

Der er gode parkeringsmuligheder omkring Sorø Bibliotek & Bykontor. På Storgade og torvet er det muligt at parkere i en tidsbegrænset periode. Der er flere steder med handicapparkering i Storgade. Blandt andet to pladser ved Biblioteksporten ind til Den Grønne Scene. Derudover er det muligt at parkere i Munkevænget samt ved Holbergarkaden med indkørsel fra Rolighedsvej.

Venteliste

Hvis arrangementet er udsolgt, har du mulighed for at skrive dig på en venteliste. Hvis der frigives billetter, vil du modtage en mail fra Place2book og her gælder først til mølle-princippet. 

Afbestilling

Hvis du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, hvor du har købt/booket en billet, så ser vi gerne, at du afbestiller din billet. Så har vi mulighed for at tilbyde din plads til en anden.