Æblekage

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 12:00
Pris
25 Kr
Lokalitet
Sorø Fri Fagskole
Holbergvej 7
4180 Sorø
Lokalitet
Sorø Fri Fagskole
Arrangører
Målgruppe
For voksne
For voksne

Smagsprøver fra dengang morfar var dreng - NY DATO!

04.11.21
Rundvisning på Sorø Fri- og Fagskole (tidl. Husholdningsskole) med små retter fra efterkrigstidens køkken.

Brunkål, kiksekage og mors frikadeller. Blot tanken om barndommens livretter kan få mundvandet til at løbe.

Elever fra Sorø Fri Fagskole inviterer på små smagsprøver fra efterkrigens køkken og årene frem, krydret med korte oplæg og opskrifter, men før vi skal smage lækkerierne, bliver vi vist rundt på den gamle, fine skole som emmer af minder og historier.

Udflugten, som er sidste del af forløbet med 'Hold Hjernen Frisk', har plads til ekstra deltagere. Bemærk! Der er kun få billetter.
 

Om Hold Hjernen Frisk

Med bevillinger fra Nordea-fonden indgår Sorø Bibliotek & Bykontor i DGI’s projekt ’Hold Hjernen Frisk’ med et forløb for seniorer i Ruds Vedby.

Målet er at omsætte forskningsbaseret viden til konkrete aktiviteter, der holder hjernen i gang: vandreture, huskelege og spændende samtaler.

I det 3-årige projekt, Hold Hjernen Frisk, vil projektpartnerne DGI, Slots- og Kulturstyrelsen, Sangens Hus og Dansekapellet omsætte forskningsbaserede viden til engagerende og fællesskabsskabende aktiviteter for seniorer omkring pensionsalderen og udbrede eksisterende viden i forskellige formater. DGI leder projektet, der er støttet af Nordea-Fonden.