Klovnen Tapé tager benene på nakken

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Børnebiblioteket
Arrangører
Målgruppe
For børn
For børn

Klovnen Tapé - udsat pga. corona

13.03.21
Ordløst gøgleri blandt bøger og ord.

Tapé er klovnen, som bakser med hverdagens små problemer. Hatten driller og hopper hele tiden af, vaskebjørnen i kassen lystrer ikke, tungen sidder fast i kazoo'en, når han forsøger at spille på den. Men på trods af alle udfordringerne lykkedes det ham alligevel at gen­nem­føre sine helt specielle og fantastiske, artistiske krumspring. Ikke mindst fordi børnene hjælper klovnen undervejs.

​Klovnen Tapé er ikke bare en klovn, han er også en dygtig jonglør, trylle­kunstner, musiker og slange­men­neske. Alsidigheden og blandingen af cirkus og komik gør at klovnen rammer plet på tværs af alders­grupper. Fra lille Ole på tre år, seje Sigurd på 14 op til bedste­mor på 80.

Bag næsen ...

Bag næsen finder man mimeren, artisten og klovnen Henrik Rasmussen. Henrik har gennem de sidste 27 år arbejdet med ordløs kommunikation og komik – dels i arbejdet med børn, når han optræder som Klovnen Tapé, dels gennem sit virke som foredragsholder og underviser i kropssprog og kommunikation. Som artist arbejder Henrik med jonglering og balancekunst, og hvad der på cirkussprog kaldes klischnigg – det er et slangemenneske-nummer, hvor artisten laver bøjninger i leddene. Henrik tager i bogstaveligste forstand benene på nakken!

Både store og små skal have en billet.

Materialer