Klovnen Tapé tager benene på nakken

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Børnebiblioteket
Arrangører
Målgruppe
For børn
For børn

Klovnen Tapé - udsat pga. corona

13.03.21
NY DATO! 10. juli. Ordløst gøgleri blandt bøger og ord.

Tapé er klovnen, som bakser med hverdagens små problemer. Hatten driller og hopper hele tiden af, vaskebjørnen i kassen lystrer ikke, tungen sidder fast i kazoo'en, når han forsøger at spille på den. Men på trods af alle udfordringerne lykkedes det ham alligevel at gen­nem­føre sine helt specielle og fantastiske, artistiske krumspring. Ikke mindst fordi børnene hjælper klovnen undervejs.

​Klovnen Tapé er ikke bare en klovn, han er også en dygtig jonglør, trylle­kunstner, musiker og slange­men­neske. Alsidigheden og blandingen af cirkus og komik gør at klovnen rammer plet på tværs af alders­grupper. Fra lille Ole på tre år, seje Sigurd på 14 op til bedste­mor på 80.

Bag næsen ...

Bag næsen finder man mimeren, artisten og klovnen Henrik Rasmussen. Henrik har gennem de sidste 27 år arbejdet med ordløs kommunikation og komik – dels i arbejdet med børn, når han optræder som Klovnen Tapé, dels gennem sit virke som foredragsholder og underviser i kropssprog og kommunikation. Som artist arbejder Henrik med jonglering og balancekunst, og hvad der på cirkussprog kaldes klischnigg – det er et slangemenneske-nummer, hvor artisten laver bøjninger i leddene. Henrik tager i bogstaveligste forstand benene på nakken!

Både store og små skal have en billet.

Materialer