Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Target
For alle
For alle

Månedens udstilling: Kelter Photography

01.10.18 - 31.10.18
I oktober måned kan Kelter Photography’s flotte fotoudstilling W A T E R opleves i Kunstgangen på Sorø Bibliotek & Bykontor.

Udstillingen har VAND som gennemgående element og præsenterer kunstfotografier fra søerne omkring Sorø, Vesterhavet og de Ydre Hebrider i Atlanterhavet.

Fotograf Anne-Mette Kelter Skovsgaard, holder til i Sorø, hvor hun har boet siden 2014. Anne-Mette finder en meget stor del af sin inspiration fra søerne og de smukke landskaber omkring Sorø.

Oprindeligt er Anne-Mette født i en lille nordengelsk fiskerby (Grimsby) i 1971 hvor hendes danske forældre var udsendt for Den Danske Sømandsmission til at drive Det danske sømandshjem i Grimsby.

Således var Anne-Mette, allerede fra da hun sad i sin barnevogn, med sin far på havnen for at tage imod de danske fiskere, når de lagde til med deres fiskekuttere i Grimsby.

Anne-Mette tror selv, at det er denne tidlige påvirkning af havet, der har været en medvirkende faktor til hendes fascination af vand og havet som sådan.

Så da Anne-Mette i 2014 solgte sin lejlighed i Søborg, var muligheden for at flytte til Sorø ikke fjern, da Sorø netop byder på smukke søer og de skønneste skovlandskaber.

Udstiller på Sorø biblioteket:

Kelter Photography udstiller på Sorø bibliotek i hele oktober måned og glæder sig til at vise sin fortolkning af vand. Ca. halvdelen af udstillingens billeder er fra Sorø egnen, så da muligheden for at udstille i Sorø bød sig, var hun hurtig til at takke ja tak. Tidligere på året kunne samme udstilling ses som en solo-udstilling på Havnegalleriet i Dragør og Anne-Mette glæder sig til nu at få chancen for at vise den i Sorø.

På åbningsdagen for udstillingen, den 1. oktober, vil Kelter Photography være til stede på Sorø Bibliotek fra kl. 14.30 – 17.00. Det vil her være muligt at stille fotografen spørgsmål omkring billederne og høre spændende historier og anekdoter om hvordan billederne er blevet til. 

De udstillede værker er til salg. 

Udover at være rejsefotograf, laver Kelter Photography også bryllupsfotografi, portrætter og opgaver omkring erhvervsfotografi og små beskrivende videoklip.

Kontaktoplysninger:
www.kelterphotography.com

info@kelterphotography.com 

Tlf.: 42322966