Martin med bogen "Down to Earth"
Martin med bogen "Down to Earth"

Martin anbefaler

Af doha
25.04.20
Martin anbefaler 5 gode bøger, sæt dem på din huskeliste eller lån dem på eReolen. OBS: Det er ikke alle titlerne, som er på eReolen.

Hvad hedder du og hvad er dit arbejde? Jeg hedder Martin og du møder mig i udlånet på biblioteket, og har deltaget i arrangementer som Halloween, og andre arrangementer for børn.

Hvad læser du lige nu? Down to Earth af Monty Don.

Hvilken bog har gjort størst indtryk på dig? Den farveløse Tsukuru Tazakis pilgrimsår af Haruki Murakami, Retrograd af Torben Munksgaard og Mord-serien af Dan Turell.

Hvad har været din største læseoplevelse det sidste år? Det har været så som så med voksen-læsningen i et stykke tid. Jeg er i gang med Ølbrødre, men to bøger der har gjort indtryk på mig er de to historier om Kokodyret og Pungmulen, som er god til højtlæsning og filosoferen og på papiret for børn, men også sjove for voksne. Under karantænen er jeg begyndt at læse Vinden i Piletræerne for den ældste, og det er også en oplevelse.

Er der en bog/genre du ikke bryder dig om? Nej…

Hvilke 5 titler, kan du anbefale til huskelisten? Hvis jeg skal vælge 5 bøger, som jeg synes, du skal sætte på din huskeliste, så bliver det...