Om dette arrangement

Tid
14:00 - 17:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
For voksne

Vurderingsdag med Bruun Rasmussen

15.10.19
Ligger du inde med frimærker eller mønter, som skal videre til nye ejere? Så kig forbi Bruun Rasmussens vurderingsarrangement i Sorø.

Her står auktionshusets eksperter klar til at vurdere dine samlerobjekter. De oplever en stadig stigende efterspørgsel på mønter, medaljer, pengesedler, frimærker, breve og postkort, og arrangementet er en oplagt mulighed for at få stillet din nysgerrighed. 

På vurderingsdagen kan du få en god samtale med auktionshusets vurderingseksperter om værdien af din samling. Det er gratis og uforpligtende at få en vurdering med henblik på salg. 

Bruun Rasmussen har en stor, international køberskare og afholder Netauktioner over mønter hver anden uge samt frimærker en gang om måneden. Der bliver ligeledes afholdt to årlige Traditionelle Auktioner med særligt udvalgte numismatiske sjældenheder og en årlig Traditionel frimærkeauktion, hvor der fokuseres på udsøgte samlinger, partier og bedre enkeltobjekter. Og hvem ved – måske søger en interesseret samler efter lige netop dine mønter eller frimærker?

 Er din samling for stor at tage med til vurderingsdagen, er du velkommen til at medbringe fotos.

Tags