Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:30
Pris
25 Kr
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
For voksne

AFLYST DOX:DIREKTE 2020: Margaret Atwood

25.03.20
Filmen ‘Margaret Atwood: A Word after a Word after a Word is Power’ af Nancy Lang & Peter Raymont

Arrangementet er aflyst. Billetter købt online er refunderet, og billetter købt på bibliotekerne, refunderes ved personligt henvendelse, når vi åbner igen. 

Imens autoritære ledere kommer til magten, anti-abort-bevægelser vinder indpas og klimatruslen lurer i baggrunden, har Margaret Atwoods forfatterskab fået nyt liv. I denne portrætfilm følger vi den ukuelige 80-årige Atwood på hendes tour verden rundt i forbindelse med den længe ventede udgivelse af ‘The Testaments’, der netop er udkommet på dansk med titlen 'Gileads Døtre'. Filmen giver os et hjertevarmt indblik i et liv centreret omkring Atwoods passion for litteratur, politik og natur.

I samarbejde med Den Sorte Diamant byder vi velkommen til Bo Green Jensen, en af de danske forfattere og filmkritikere, som er inspireret af Atwood’s forfatterskab, i en samtale med Lise Bach Hansen, der til dagligt leder International Forfatterscene i Den Sorte Diamant. Vi runder aftenen af med et nummer opført af Den Kgl. Opera fra Atwood’s prisbelønnede roman, som nu bliver opført på Operaens store scene: ‘The Handmaid’s Tale’.