Fotografi af børnebibliotekar Sanne
Fotografi af børnebibliotekar Sanne

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 10:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For børn
For børn

Kuffert Fuld af Fortællinger

06.11.24
Børnebibliotekar Sanne besøger Ruds Vedby bibliotekspunkt med en Kuffert Fuld af Fortællinger.

Tilbud til dagplejere og vuggestuer (og enkelte hjemmebørn når der er plads), så de allermindste 1-3 år kan få oplevelsen af at komme på biblioteket og møde en børnebibliotekar. Og ikke mindst opleve litteratur, der både kan udvikle vores fantasi, empati og give os indsigt og mulighed for fordybelse. Flere undersøgelser peger nemlig på, at vores basale sprogkundskaber, og derved indgangen til læring, grundlægges i vores allerførste leveår. Men sproget kan ikke tilegnes på egen hånd. Det sker igennem interaktionen med andre, og vi voksne er dem der skaber og videregiver en god læsekultur, som børnene tager med sig hele livet.

Med en Kuffert Fuld af Fortællinger skal vi hygge, have læst et par pege- og billedbøger op og måske synge en sang eller sige en remse. Det er samtidig muligt at få lavet et institutionskort, og få masser af inspiration til hvilke pege- og billedbøger, der kan lånes med hjem eller reserveres.

Denne gang kommer en Kuffert Fuld af Fortællinger til Ruds Vedby bibliotekspunkt. Det er gratis, men kræver tilmelding, da der maks. kan være ca. 20 børn. Skriv en mail til Sanne Ginger Noer på shar@soroe.dk eller ring på 22910912 med dit navn og antal børn.