Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
For alle

November måneds udstilling: Anne Louise Blicher

10.11.18 - 30.11.18
Anne Louise Blicher udstiller i perioden 10.-30. november 2018 et bredt udsnit af sine fine malerier.

Anne Louise Blicher udstiller i perioden 10.-30. november 2018 et bredt udsnit af sine fine malerier under titlen ”Nutidige Landskaber” i Kunstgangen på Sorø Bibliotek & Bykontor.

Om sig selv og sin kunst, skriver Anne Louise:

”Overordnet arbejder jeg med forestillingen om 'det naturlige', tingenes natur, samt hvordan vi kan repræsentere naturen i dag, hvor klimaforandringerne kan ses som det ultimative udtryk for menneskabt design. Det gør jeg igennem et nutidigt landskabsmaleri, der modsat Romantikkens klassiske syn på naturen som noget vi står og betragter, inddrager omgivelserne i jagten på et jordbundet sublime via imaginære projektioner, metaforiske filtre, generative refleksioner og foldninger, der både er figurative og abstrakte. Jeg arbejder i forlængelse af de klassiske genrer, men det vigtigste er for mig dét, som billedet leder en til at se, ikke hvad det faktisk viser”.

Anne Louise Blicher er uddannet i klassisk maleri og tegning fra Florence Academy of Art i Firenze og Göteborg (2008 – 2011) samt er postgraduate fra Kungliga Konsthögskolan i Stockholm i grafik (2014 – 2015). 

Udstillingen kan ses i Bibliotekets åbningstid.