Påskekrea
Påskekrea

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:30
Pris
0 kr. for gækkebrev/ 45 kr. for deltagelse i påskejagt
Bibliotek
Målgruppe
For alle
For alle

Gæk og æg - lav breve for skæg

01.04.23
Hvem skal have et gækkebrev denne påske? Hvordan skal det se ud? Hvad skal der stå i det?

På biblioteket kan du denne lørdag finde inspiration til og lave det helt rigtige gækkebrev. Gå frisk i gang ved påskebordet, hvor der findes rigeligt farverigt papir, skabeloner, sakse og lim samt gode gækkebrevsbøger og eksempler på rim, som fx: 

Nu er det tid / for vintergæk og æg / Så gæt med flid / hvem laver skæg? / Mit navn det står med dråber / mens på æg du håber. 

Aktiviteten er knyttet til den fælles påskejagt arrangeret af "Tre på stribe" - de tre kulturinstitutioner i Sorø, Sorø Kunstmuseum, Sorø Bibliotek og Sorø Museum. På jagten går man ind hvert af stederne og find et påskeæg. I ægget er en ledetråd til et kodeord, som er klar, når man har været inde alle tre steder. Byt kodeordet med en påskepræmie. Det koster 45 kr. at deltage i selve påskejagten.

Køb billet på Sorø Museum, Sorø Kunstmuseum eller via billetexpressen via dette link, hvor man også kan læse mere om arrangmentet: https://vestmuseum.billetexpressen.dk/event/sheet/paskejagt-tre-pa-stribe-i-soro-8764FAA79344424B95A80831DFC8B0EB

Tag det nyklippede gækkebrev i hånden og gå på jagt efter ledetråde... 

Held og lykke – og husk at gækkebreve glæder, om så de koster et æg!