Fotografi af Snorre Kirk
Fotografi af Snorre Kirk

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
25 Kr
Lokalitet
Sorøs Grønne Scene (V. regn trækker vi indenfor)
Storgade 7
4180 Sorø
Arrangører
Målgruppe
For alle
For alle

Familliekoncert med Snorre Kirk “SWING SWING SWING”

16.07.24
Kom til koncert med Snorre Kirke på Sorøs Grønne Scene.

Børn og jazz er den perfekte cocktail! For jazz er nemlig leg, evnen til at finde på og skabe på stedet, rytmer der sætter gang i kroppen, underfundighed, osv. Og derfor elsker vi at præsentere legende familierkoncerter hvor I børn og forældre inddrages og inviteres med ind i jazzuniverset.
En af de bedste til at spille jazz for børn, er Snorre Kirk med sin trio “SWING SWING SWING” - og glæd jer, de kommer nemlig og spiller for jer på Grønne Scene tirsdag d. 16. juli kl. 11-12 i forbindelse med Sorø Jazzfestival.

Slå alle sanser ud og forvent at blive inddraget i en koncert hvor alle børn og forældre kan bidrage med indspark, sang og klap. En koncert der giver et godt indblik i hvorfor det er så fedt at spille sammen og at jazz i virkeligheden sjovt og ikke svært.

Bandet består af:
Magnus Hjorth: Klaver
Anders Fjeldsted: Bas
Snorre Kirk: Trommer

“SWING SWING SWING” koncertrække til et utal af skoler, festivaler, spillesteder, mv. Læs her hvad et par af stederne siger om bandet:
“Swingjazz kan være svært at formidle videre, men Snorre Kirk trio gjorde det på en meget troværdig måde. De var tro mod genren, men samtidigt skabte de en "magnetisme" i forhold til at fange børnenes opmærksomhed.” Vibeholmskolen, Ishøj

“Snorre Kirk Trio var fantastiske til at formidle swing jazzen. Eleverne var med hele vejen, og efterfølgende var de også meget begejstrede for koncerten. Musikerne var yderst sympatiske, og jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger.” Hastrupskolen, Køge

Koncerten er et samarbejde mellem:
Sorø Jazz  
Sorø Kunstmuseum
Sorø Bibliotek

Praktisk info:

Parkering
Der er gode parkeringsmuligheder omkring Sorø Bibliotek & Bykontor. På Storgade og torvet er det muligt at parkere i en tidsbegrænset periode. Derudover er det muligt at parkere i Munkevænget samt ved Holbergarkaden med indkørsel fra Rolighedsvej.

Handikaphensyn
Der er flere steder med handicapparkering i Storgade og to pladser ved biblioteksporten ind til Den Grønne Scene. Derudover er der automatiske døre ind til biblioteket og elevator op til læsesalen.

Venteliste
Hvis arrangementet er udsolgt, har du mulighed for at skrive dig på en venteliste. Hvis der frigives billetter, vil du modtage en mail fra Place2book og her gælder først til mølle-princippet. 

Afbestilling
Hvis du bliver forhindret i at deltage i et arrangement, hvor du har købt/booket en billet, så ser vi gerne, at du afbestiller din billet. Så har vi mulighed for at tilbyde din plads til en anden.