Tema: Går du med en iværksætter i maven?

Af elte
28.09.15
DR og bibliotekerne har her i efteråret sat spot på iværksætteri og innovation. Biblioteket har bøgerne, magasinerne og databaserne.

Innovation skilt

Iværksætteri er blevet en elitesport.

De gode historier med iværksættere, der har fået succes, har betydet at janteloven er afskaffet. Enkeltmandsvirksomheder skyder op og flere tør tage springet. Nogle virksomheder ender som gazellevirksomheder, med stor mediebevågenhed.

Mange drømmer om at udvikle lige netop dén gode ide, der vil bære igennem og føre til millionen.

Det er hot at søge job i Silicon Valley, hvor store virksomheder som Apple, Google og eBay er fostret. Også i Danmark har det danske iværksættermiljø har gode vilkår. Lokalt og nationalt arbejdes der politisk og økonomisk for at understøtte et innovativt iværksættermiljø. Der er ambitioner om Danmark som førende iværksætternation. I både krisetid og højkonjunktur er der behov for vækst og nye arbejdspladser.

Er du ny iværksætter eller går du og pusler med en idé?

Så kan du blive meget klogere på emnerne innovation og iværksætteri på temasiden om iværksætteri og innovation, hvor du også finder startguides og inspiration til at starte egen virksomhed.

Få inspiration udenfor landets grænser til at drive din virksomhed:

I bibliotekets database Zinio kan du downloade de anerkendte erhvervsmagasiner The Economist, Newsweek, Forbes og Marketing. Hvad rør der sig lige nu på de internationale markeder? Er der strømninger der kan have betydning for din virksomhed? Kan du komme to skridt foran med en ny og god ide? Du logger ind med låner/cpr.nr. og pinkode

I databasen Press Reader kan du læse dagens avis. Læs om hvad der rør sig på aktiemarkedet i Wall Street Journal, Times magazine og Newsweek.  Dagens nyheder om f.eks. børsudsving, eller globale kriser på verdensplan, kan få afgørende betydning for dig og din virksomhed. Du logger ind med låner/cpr.nr. og pinkode.

Biblioteket ønsker dig held og lykke og succes på din vej!

Oprindelig skrevet af Gh, Randers Bibliotek.

Materialer