Overraskelsesposerne er tilbage!

Af elte
30.06.20
Som et nyt tiltag i år, har vi udover de populær poser med voksenbøger også lavet Familieposer.

Voksenposer

I år har vi 5 forskellige poser med voksenbøger inddelt i forskellige temaer. Temaerne er i år...... Ja, hvad er de egentlig? Vi har fundet 3 billeder, der fortæller lidt om stemning, genre eller indhold i bøgerne, og så er det jo ellers meningen man skal lade sig overraske. Der er primært tale om romaner, men der kan også være enkelte fagbøger eller biografier, men så har vi valgt nogle, der passer ind i temaet. Der er 5 bøger i hver pose. 

Familieposer

Familieposerne er fyldt med gode sager til børnefamilierne, og de er oplagt fx. at tage med i sommerhuset eller måske bare derhjemme. Målgruppen er primært familier med børn i alderen 4-9 år, og de kan fx. indeholde brætspil, højtlæsning eller bøger med kreative ideer eller ideer til aktiviteter man kan lave sammen.

Hvor finder du bogposerne?

Bogposerne til voksne, står i Sorø i forhallen og på 1. sal, lige dér hvor du kommer op ad trappen, mens familieposerne står i børnebiblioteket, lige hvor du kommer ind. På Dianalund Bibliotek, står begge poser i skrankeområdet.

Hvordan låner man dem?

Du låner overraskelsesposerne på selvbetjeningsautomaterne, hvor du sætter en hel pose på bordet samtidig og tjekker, at den registrerer 5 bøger.  

Fotografi af overraskelsesposerne
 
Fotografi af overraskelsesposerne til familier