Læs dem før din børnebibliotekar

29.05.20
Er dit barn træt af at læse på sin tablet? Bliv den første til at låne de rigtige børnebøger papir! Vi anbefaler bøger til de ca. 10-13 årige.

Selvom biblioteket har haft lukket, har vi stadig indkøbt nye bøger. Børnebibliotekets hylder bugner derfor med børnebøger og der er mange nye imellem. 

Jeg glæder mig til at kaste mig over Elly Griffiths nye børnekrimi "Mit navn er justice". Bogen er for gode læsere på 10-13 år og handler om engelske Judith, der er sendt på kostskole. Kostskolen er et dystert sted med kedelig mad og kolde sovesale. Pludselig er der nogen, der dør. Judith sætter sig for at opklare, hvad der er sket.

Der er også kommet en ny serie for pigerne; Vlog-pigerne af Lise Bidstrup. Det er en letlæst serie, som kan læses fra 9 år. Tre veninder vil lave deres egen videopodcast og lave deres første optagelse til havnefesten, men de får problemer med nogle store drenge, der mobber.

"A.S.P.E. - dommedagsbjergene" er femte bind, der netop er udkommet i den fantastiske A.S.P.E.-serie af Mette Finderup. Hvis du har en søn eller datter, der er vild med action, skal han eller hun bare læse denne fantasy-serie! Børnene i superheltegruppen A.S.P.E. har hver deres helt særlige evner og sammen bliver de sendt på missioner af troldkvinden Erina. 

Hvis dit barn er vild med R.L. Stines gyserbøger, vil Arne Svingens serie "Svingens mørke verden" også være sagen. "Helt alene hjemme" er den nyeste bog i serien og den kan læses uafhængigt af resten af serien, men gerne med lyset tændt!

Oprindeligt skrevet af Randers Bibliotek.

Materialer