Er du vores nye kollega?

Af elte
04.06.20
Sorø Bibliotek søger kontorassistent eller biblioteksassistent med stærke kommunikative evner og lyst til udvikling.

Sorø bibliotek & bykontor søger en ny medarbejder, som skal indgå i bibliotekets infoteam, hvor de nærmeste kolleger er HK’ og biblioteksassistenter. Men naturligvis samarbejder du med bibliotekarerne i opgavevaretagelsen.

Vi søger en medarbejder, som kan indgå i den almindelige vagtdækning, hvor du skal betjene borgerne og varetage praktiske opgaver ifm. driften af biblioteket og bykontoret. Vi tilbyder nødvendig oplæring, hvis du ikke har bibliotekserfaring.

Derudover får du ansvaret for vores eksterne kommunikation. Du skal stå for pressemeddelelser, tekst til vores arrangementsprogrammer, plakater mm. Du skal skabe sammenhæng og overblik. Dette i tæt samarbejde med øvrige kolleger og desuden indgå i vores kommunikation på sociale medier. 

På Sorø bibliotek deltager alle i udviklingen og afviklingen af arrangementer, nye tiltag og ideer til, hvordan vi kan servicere borgerne bedst muligt og give dem et godt og engagerende bibliotekstilbud. Det skal du også deltage i. Vi arbejder efter værtsskabsprincipper og har et nært samarbejde alle 15 kolleger imellem. Vi forventer, du har lyst til at kaste dig over nye opgaver, når de opstår, og vi forventer, at du er opsøgende, nysgerrig på opgaverne.

Du vil primært arbejde på biblioteket i Sorø by, men da vi alle betjener på Dianalund bibliotek kan du også få vagter der. Alle har kontorplads på biblioteket i Sorø.

Stillingen er på fuld tid, og der vil være lørdagsvagter cirka hver 3. lørdag. Derudover aftenarbejde ved arrangementer mv. Du kan forvente stor frihed under ansvar og plads til læring.

Faglige kvalifikationer

  • Du har en relevant uddannelse og erfaring med kommunikationsarbejde.
  • Du har meget gerne erfaring fra arbejdet i en kommune – meget gerne bibliotek
  • Du har forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation.
  • Du har blik for den gode historie og formidlingen af denne
  • Du har erfaring med grafisk arbejde

Personlige kvalifikationer

  • Du er opsøgende og har let ved at indgå i relationer med andre mennesker.
  • Du kan arbejde selvstændigt og samtidig være i stand til at se helheder og skabe resultater sammen med dine kollegaer.
  • Du har mod på at afprøve nye ting og deltage i udviklingsopgaver og arrangementer.
  • Du kan bidrage med engagement og smil til borgerne.

Praktisk

  • Ansøgningsfrist d. 23. juni til midnat
  • Udvælgelse til samtale 1. juli
  • Samtaler 15. juli – giver dette problemer grundet ferieafvikling kan den afvikles digitalt.
  • Ansættelse pr. 1. september 2020


Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. For yderligere information og spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte biblioteksleder Mia Sørup på tlf. 22567903
Du kan læse mere om Sorø bibliotek & bykontor på www.soroebib.dk
 
I Sorø Kommune ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Værdigrundlaget i Sorø Kommune er: troværdighed, engagement og arbejdsglæde, dialog, åbenhed og anerkendelse.

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Kommunen har knap 30.000 indbyggere og er beliggende midt på Sjælland i et naturskønt område med søer og skove. Sorø Kommune har ca. 2.200 medarbejdere.

Stillingen søges via denne side.