Bykontoret sælger Kyndelmisse-gavekort

Af elte
23.11.18
Den perfekte advents- eller julegave i år er et KYNDELMISSE GAVEKORT til Kyndelmisse Lysfesten i Sorø, der løber af stablen, lørdag, den 26.januar 2019 kl. 17-22.

Som noget helt nyt lancerer vi Kyndelmisse gavekortet, som fra i dag kan købes på Sorø Bibliotek & Bykontor.

Gavekortet kan udstedes til lige det antal Kyndelmisse Turpas-programmer a´50 kr., som man ønsker at forære væk.  Modtageren ombytter herefter gavekortet til Kyndelmisse Turpas-programmer i perioden 7.-25 januar 2019, ligeledes på Sorø Bibliotek & Bykontor.

Kyndelmisse Lysfesten er en af Sorøs helt store kulturelle endags begivenheder – en begivenhed der bringer mennesker sammen og trækker tusindvis af gæster fra nær og fjern en kold vinteraften. Vi fejrer den gamle helligdag Kyndelmisse og markerer, at midvinter er nået, og at lysere tider er i vente. Det gør vi med lys og oplysning i mange afskygninger.   Sæt X i kalenderen ved 26. januar 2019 - det bliver en helt fantastisk aften i Sorø med mange unikke oplevelser – en aften som man ikke må gå glip af.

Det almindelige Turpas salg til Kyndelmisse Lysfesten starter den 7.januar 2019 / Forsalgs pris: 50 kr. pr. voksen. For børn under 14 år er arrangementet gratis, og de skal ikke bruges Turpas.

På Kyndelmisse aftenen er Turpas prisen 75 kr.   

Se hele Kyndelmisse programmet på www.kyndelmisse.dk fra 7.jan.

 

 

Materialer