Foto af bogposer fra nedlukningen i foråret
Foto af bogposer fra nedlukningen i foråret

Bogpose TO-GO

Af doha
09.02.21
Bogposer TO-GO, der hjælper med at gøre nedlukningen lidt mindre kedelig.

Kære gæster,
Vi står klar til at pakke bogposer TO-GO til jer, så I hvert fald ikke kommer til at kede jer, mens vi har lukket. En bogpose TO-GO består af bøger som vi vælger ud fra emner  og/eller genrer, som I ønsker. Når bogposen TO-GO er pakket, sender vi en besked afsted til jer, hvorefter den er klar til at I kan hente den på et af vores to biblioteker .

Hvad kan du bestille? Du kan ønske læsestof inden for et emne eller en genre. Dvs. at du for eksempel kan ønske en bog under genren ’krimi’ eller en bog om emnet ’haven’. Du kan ønske bøger, lydbøger og film.

Sådan bestiller du din bogpose Udfyld skemaet i mailen, der kommer frem når du vælger dit afhentningsbibliotek herunder:

Poserne kan hentes mellem kl. 14-16 mandage, tirsdage og torsdage. Poser vil stå til afhentning i 14 dage, hvor efter de vil blive taget fra igen.

Vil du hente din pose i Dianalund, så tryk her: Dianalund.
Poserne afhentes i Dianalund ved bibliotekets indgang ved skaterbanen.

Vil du hente din pose i Sorø, så tryk her: Sorø
Poserne afhentes i Sorø ved bibliotekets dør i lokalarkivet under den sorte trappe.

 

Hvis linket driller og du derfor har problemer med at bestille afhentning, så send os en mail på bibs@soroe.dk. Skriv i mailen hvad du ønsker at afhente og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Du kan trygt bestille en bogpose
Vores tiltag følger Sundhedsstyrelsens regler på området. Personalet har vasket og sprittet hænder inden pakning af bøgerne og vi henstiller til, at man holder den anbefalede afstand til hinanden uden for døren.

Du kan også afhente specifikke reserverede materialer i en bogpose. Læs mere her hvordan.

Tags