Bibliotekerne lukket til 18. maj

Af elte
17.03.20
Her kommer svar på en række spørgsmål, du måtte have til nedlukningen.

Bibliotekerne i Sorø kommune er helt lukket ned fra fredag d. 13. marts og nu frem til og med 17. maj. Der bliver heller ikke leveret bøger til Røde Kors butikken i Stenlille.

Bibliotekerne er helt lukket, dvs. der er heller ikke adgang med selvbetjening.

Der er lukket for reserveringer på både hjemmesiden og i biblioteks-app'en. Eksisterende reserveringer vil stadig være aktive og bliver ekspederet på normal vis, når bibliotekerne åbner igen.

OBS Nyt: Har du reserveringer stående på biblioteket fra før nedlukningen, er det nu muligt at få dem med i en TO-GO bogpose. Læs mere om TO-GO bogposer.

Der skal naturligvis ikke betales bøder for lån, der udløber i lukkeperioden. Der bliver lavet en ordning, når vi åbner igen.

Alle arrangementer i resten af marts og april aflyses, og her følger et overblik over konsekvenserne for de berørte billetkrævende arrangementer, samt enkelte arrangementer i april:

  • Dokumentarfilm om Margaret Atwood er aflyst. Billetter købt online er refunderet, og billetter købt på bibliotekerne refunderes ved personligt henvendelse, når vi åbner igen.
  • Biblo på udebane: Kvindekamp, korsetter og kanapeer er aflyst. Vi håber på at kunne afholde det til efteråret i stedet. Mere info om dette senere.
  • Forfatteraften med Kristian Bang Foss er aflyst. Det vides endnu ikke, om det vil blive tilbudt senere. Hold dig orienteret i vores arrangementer på hjemmesiden.
  • Foredraget med Kaare Johannesen flyttes til efteråret. Læs mere på hjemmesiden om hvordan du forholder dig, hvis du havde billet til arrangementet.

Vi opfordrer til, at man holder sig orienteret via hjemmesiden og Facebook, hvor vi løbende vil poste information og inspiration.

Første åbningsdag er mandag d. 18. maj.

Vi er fortsat tilgængelig på vores forskellige mailadresser:

Generelle henvendelser til Biblioteket sendes til: biblioteket@soroe.dk 

Henvendelser til Bykontoret kan sendes til bykontoret@soroe.dk

Siden er opdateret 8. maj.