Nemmere adgang til udenlandske e-magasiner

Af elte
01.04.15
Databasen Zinio med udenlandske tidsskrifter er blevet nemmere at bruge. Læs her hvordan du får adgang fra computer eller smartphone/tablet vha. den nye app.

Reklame for Zinio

Zinio giver adgang til et stort antal engelsksprogede e-magasiner. Udvalget består både af populære ”bladre-magasiner” og fagtidsskrifter og spænder bredt fra The Economist og Popular Science til National Geographic, Cosmopolitan, Country Living og Rolling Stone.

  • Du har adgang til 190 af de mest populære magasiner
  • Nyeste udgave af et magasin udkommer på Zinio samtidig med den trykte version
  • Læs så mange du har lyst til

Kort vejledning
Få adgang til bibliotekspakken via dit biblioteks hjemmeside. Der er fri adgang fra biblioteker med abonnement. Hjemmefra logger man ind med cpr. og pinkode.

Du kan logge på Zinio her.

Find det magasin du gerne vil læse og gå til checkout
For at vælge magasinet og efterfølgende læse det på PC eller en mobil enhed, skal man oprette en profil. Profilen er en mailadresse og et password. Efter login kan magasinet læses direkte på skærmen. Samme login skal bruges hvis man også vil læse eller downloade de valgte magasiner til en mobil enhed.

Sådan læser du dine magasiner offline via mobile Apps
Zinio fungerer på en lang række mobile enheder ved at downloade en gratis app, ”Zinio for Libraries”.  Har man tidligere benyttet Zinios kommercielle App er det nødvendigt at hente den nye app i stedet. Det er den tidligere oprettede konto som bruges som login til disse apps. Man skal være online mens tidsskrifterne hentes, men efterfølgende kan de læses offline.

Du kan benytte Zinio på følgende enheder: PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Kindle Fire/Fire HD, Nook HD/HD+, Windows 8 og Blackberry Playbook.