Bliv hurtigt klogere med Faktalink

Af elte
31.08.15
Skal du skrive opgave eller vil du bare gerne vide mere? Med Faktalink kan du hurtigt få baggrundsviden om alt imellem himmel og jord.

Brug Faktalink, når du som borger gerne vil vide mere om sportslige, kulturelle, historiske, politiske eller andre højaktuelle emner.

Basen er særligt oplagt for:

  • dig som vide mere om samfundsaktuelle emner.
  • dig som er elev/studerende og gerne vil arbejde dig lynhurtigt ind på dit emne.

Brug Faktalink når du skal skrive opgave.

Det er her du finder artikler om f.eks. "Pesten - den sorte død", "Cubakrisen", "Hippiekulturen" og "Islamisk stat" og 600 andre emner. Du kan finde inspiration til artikler i emneoversigten eller ved at søge i de brede temaoversigter som f.eks. "Branding og Business", "Konflikter og krige", "Historiske perioder".

Brug Faktalink som en genvej til hurtigt at blive klogere på dit emne og brug de udførlige kildelister som en god hjælp til din videre litteratursøgning. Artiklerne er  5-10 sider lange og skrevet af fagpersoner eller journalister.

Du har altid adgang til Faktalink, også hjemmefra.

Hvordan får du adgang til Faktalink?

Hvis du i bibliotekets base søger på et emne, der findes en artikel om, på Faktalink, vil du blive ført videre vha. et link til at læse artiklen online.

En anden mulighed er at følge linket her, hvor du får adgang til Faktalinks forside, efter du har logget dig ind vha. lånernummer og pinkode:

Link til faktalink.

Originally published by GH, Randers Bibliotek.

Tags