Biblo.dk - Nyt online-fællesskab for tweens

Af doha
26.08.16
Biblo.dk er folkebibliotekernes nye landsdækkende online-fællesskab for børn i alderen 8–12 år.

Stort logo til Biblo.dk

Biblo.dk er bygget op som et online-fællesskab, hvor børnene kan interagere med hinanden i bestemte interessegrupper, og det bliver i høj grad børnene, som afgør hvilket indhold, der skal være på sitet. Grupperne kan handle om alt, og de kan oprettes både af børn og bibliotekarer.

Målet med Biblo.dk er, at børnene både skal bruge sitet både i og uden for skoletiden. Biblo vil løbende stå for forskellige kampagner, som børnene kan deltage i via samarbejde mellem skolerne og det lokale bibliotek.

Biblo er børnenes biblioteksrum på nettet, men sitet bliver overvåget og modereret af bibliotekarer, og børnene vil altid kunne komme i kontakt med en voksen.

Alle, der har et Unilogin, kan se, skrive, uploade og deltage i konkurrencer på Biblo, det kræver blot at man opretter sig som bruger. Du opretter sig som bruger ved at gå ind på biblo.dk og følge den vejledning, der dukker op, når man går i gang med at skrive indlæg i en gruppe, bestille biblioteksmaterialer eller deltager i konkurrencer. Man kan også bare trykke på den røde login-knap øverst i højre hjørne af skærmen.

Tags