Fotografi af barn i naturen
Fotografi af barn i naturen

Workshop: Tæt på naturen med dit barn

Af elte
10.05.24
Tag med til workshop i naturen med Lærke Haupt for de 0-3-årige og deres voksne d. 25. maj.

Måske kan du huske, glæden ved at hoppe i vandpytter og de våde sokker eller dit første møde med en slimende snegl, der på forunderligvis kunne trække øjnene ind, når man prikkede til dem, eller også husker du måske den søde kilderen i maven, når du var på eventyr i det høje græs, og man glemte tid og sted. Nu er det tid til at give nogle af de gode oplevelser videre til jeres børn. På denne workshop vil jeg vise jer og jeres børn, hvad naturen har at byde på for de yngste (0-3 år). I vil få ideer til aktiviteter der både styrker motorikken og fantasien og vækker sanserne.

Vi skal primært lege, men vil også komme ind på lidt teori om, hvad naturen giver til det gode børneliv og det praktisk omkring at komme afsted. 

Så klæd jer på til en dejlig dag med leg i naturen med jeres børn. 

Om Lærke Haupt:

Lærke Haupt er uddannet naturvejleder og har gennem mere end 10 år arbejdet med de yngste børn i naturen. Hun brænder for at give børn gode og spændende oplevelser i og med naturen. Lærke tror på, at oplevelser i naturen kan understøtte udviklingen at både sprog, motorik og mentalsundhed, og at de kan være grobund for viden og interesse for vores natur, og hvordan vi alle kan være med til at passe på den. 

VIGTIG INFORMATION

Målgruppe: Arrangementet er rettet mod børn i alderen 0-3 år i følgeskab med voksen. Søskende er velkome til at være med og vil kunne få en god oplevelse. Man beder blot om at være opmærksom på, at aktiviteterne er tilpasset de 0-3-årige. 

Billetter: Arrangementet kræver billet for at deltage. Der skal kun bestilles billet til børnene.  

Mødested: Vi mødes ved indgangen til Sorø Ny Kirkegård, hvorfra vi går ind i skoven.

Billetter kan købes på bibliotekerne i den betjente tid eller her på hjemmesiden.

Tags