UDSOLGT Foredrag med Jens Andersen

Af elte
23.08.19
Kom til foredrag med Jens Andersen om hans bog ”Kim Larsen – mine unge år” d. 25. september.

Sorø bibliotek har fornøjelsen af at invitere til en spændende litterær aften, hvor Jens Andersen fortæller som sin Kim Larsen biografi ”Kim Larsen – mine unge år”.

Kim Larsen var uddannet lærer, men musikken blev hans levevej. Han har haft ”masser af succes” som musikker, sanger, komponist og tekstforfatter. Hans musik er kendt af unge som gamle – er blevet folkeeje, men han værnede om sit privatliv og nægtede konsekvent at medvirke i bøger om sig selv.

Men i 2018 kontaktede han forfatteren Jens Andersen og det var tanken, at de to sammen skulle skrive hele historien om Kim Larsen. Det blev dog kun til historien om sangerens barndom og ungdom. Larsen blev syg og døde i efteråret 2018. Jens Andersen nåede 7 møder med den folkekære sanger og de møder foregik altid i køkkenet hos Kim Larsen, hvor der blev fortalt åbenhjertigt og med humor om de unge år.

”Vi glæder os til en lidt anderledes aften på biblioteket, hvor vi får besøg af en forfatter, der er blevet kendt for sine fremragende biografier.  For biblioteket er det vigtigt at formidle litteratur og heriblandt de store oplevelser, der kan findes i biografiernes verden. Derfor har vi valgt at invitere Jens Andersen til Sorø bibliotek og det er en aften, vi ser meget frem til” udtaler biblioteksleder Mia Sørup.

Jens Andersen har igennem de sidste 25 år skrevet mange biografier og høstet priser for sin fortælleevne. I biografien om Kim Larsen viser han endnu engang, at han er en eminent forfatter af biografier – han fanger sangerens ordvalg og sprogtone, så man som læser næsten kan høre Larsen sidde og fortælle hele historien.

Jens Andersen modtog i april 2019 Læsernes bogpris for bogen om Kim Larsen.

Billetter á 50 kr. stk. kan købes fra 27. august på bibliotekerne i Sorø og Dianalund i betjent tid eller her på Sorø Biblioteks hjemmeside.

 

Materialer