Bogforside Venskabets Kunst
Bogforside Venskabets Kunst

Samtaleaften om venskab

Af elte
19.08.21
Kom til en spændende samtaleaften om venskab med de to forfattere til bogen Venskabets Kunst.

Venskaber er for mange mennesker de længste og mest stabile relationer i livet. Alligevel taler vi kun lidt om dem. Det vil Stine Rusbjerg Guldager og Signe Foersom gerne gøre noget ved. 

I december 2020 udkom deres bog Venskabets kunst, som gennem interviews med eksperter og personlige beretninger fra mennesker i vidt forskellige livssituationer sætter fokus på de nære venskabers store betydning i livet. 

“Vi tror på, at gode, nære venskaber åbner for de bedste sider af os selv. At når vi lader venskabet fylde mere i vores liv, så bliver vi både gladere, mere empatiske og mere rummelige. Når venskabet får mere plads, kan det smitte af på vores andre relationer. Og så bliver verden til et lidt bedre sted – både for os selv, vores venner og for de mennesker, vi møder på vores vej,” skriver forfatterne i bogens forord.  

Forfatterne inviterer til en samtale om både det skønne og det svære i venskaber og lover, at du går både klogere og gladere derfra. 

Om forfatterne 

Stine Rusbjerg Guldager og Signe Foersom er sidst i fyrrerne og har været venner hele livet. Stine er cand.mag. i retorik, Signe er cand.mag. i engelsk og dansk. Venskabets kunst er deres første fælles bog. 

Arrangementet er gratis men kræver billet, der kan hentes på et af bibliotekerne i betjent tid eller her på hjemmesiden.

Se en lille film her, hvor forfatterne fortæller lidt mere om bogen og arrangementet.

Tags