Forfatterforedrag med Kristian Bang Foss

Af elte
06.10.20
Tirsdag den 3. november kl. 19 besøger forfatteren Sorø Bibliotek.

Tirsdag den 3. november kan du på Sorø Bibliotek møde forfatteren Kristian Bang Foss og høre ham fortælle om sin seneste roman "Frank vender hjem".

Romanen er et socialt Danmarksportræt. Kristian Bang Foss fortæller lavmælt, men ikke uden fornemmelse for situationskomik, historien om den stenrige Holmberg-families møde med den noget udfordrede familie fra Hvidovre.

Hovedpersonen Frank vokser op i Hvidovre. Moren arbejder som kontordame og er noget fordrukken og faren har været ude for en arbejdsulykke og er blevet hjerneskadet. Faren er den ”berømte” særling, der aften efter aften står med sin guitar inde på Strøget og affinder sig med at forbipasserende kaster mønter efter ham – hans liv ender tragisk.

Frank bliver en mønsterbryder, da han som den første i familien kommer på universitetet. Her møder han Thea og de bliver kærester og senere par. Thea kommer fra en af landets rigeste familier. Frank befinder sig nu i krydsfeltet mellem underklasse og overklasse Danmark og her har han svært ved at finde sig til rette. Resten af bogens handling skal ikke røbes her - den skal læses!  Romanen har været 7 år undervejs, men den har været værd at vente på.

Romanen høstede ved udgivelsen mange anmelderstjerner i samtlige dagblade.

Billetpris: 50 kr.

Billetter kan købes her fra 6. oktober kl. 10 på bibliotekerne i Sorø og Dianalund i betjent tid eller på Sorø Biblioteks hjemmeside.

 

 

Materialer