Foredrag med Julia Lahme

Af elte
06.02.19
Forfatteren besøger Sorø Bibliotek og fortæller om bogen "Damen i Midten".

Du kan møde forfatteren Julia Lahme torsdag den 7. marts klokken 19.00-21.00 på Sorø Bibliotek. Hun vil fortælle om bogen ”Damen i midten”, som udkom i 2018 i anledning af Magasin du Nords 150 år jubilæum.

1868 var året, hvor herrerne Wessel & Vett åbnede den første afdeling af Magasin i Århus, flere forretninger fulgte efter, inden de to driftige herrer i 1893 kunne slå dørene op for kædens flagskib Magasin du Nord på Kongens Nytorv. Et imponerende shopping-palads til borgerskabets kvinder.

Meget er sket i de forgangne 150 år. Julia Lahme fortæller om skelsættende epoker i mode- og danmarkshistorien og gør os klogere på, hvorfor kvinder har klædt og klæder sig, som de gør.

Bogen ”Damen i midten”

Bogen emmer af luksus med et omslag i guld og et overdådigt billedmateriale hentet fra Magasin du Nords Museum. Bogen ligner umiddelbart en coffeetable book, men den er mere end det. Den er 150 års Danmarkshistorie, 150 års kvindehistorie og 150 års modehistorie.

Billet til arrangementet koster 50 kroner og kan købes fra den 5. februar på bibliotekerne i Sorø og Dianalund i betjent tid eller på Sorø Biblioteks hjemmeside.

Køb billetter her på hjemmesiden.

Tags
Materialer