Foredrag med Helle Helle UDSOLGT

Af elte
03.01.19
Tirsdag den 29. januar klokken 19-21 kan man møde Helle Helle på Sorø Bibliotek. OBS Udsolgt!

Hun vil fortælle om sit forfatterskab med hovedvægt på romanen ”de”, som udkom 13. april 2018. Samme dag kunne Helle Helle fejre 25 års jubilæum som forfatter.  Hun har igennem sin forfatterkarriere modtaget en række priser og hendes bøger er oversat til flere sprog.
de
Romanen foregår på Helle Helles fødeø Lolland og handler om en mor og hendes teenagedatters dagligdag. Moren er i forretning og datteren er lige startet på gymnasiet.  De har det godt med hinanden, men en skygge lægger sig over deres liv. Moren bliver ramt af en sygdom, men vil ikke anerkende sygdommens alvor og hun kan og vil ikke snakke om den med sin datter. Helle Helle formår med sin egen minimalistiske skrivestil at skrive om livet på godt og ondt, så læseren bliver indfanget i fortællingen og identificerer sig med det følelsesmæssige kaos, som hovedpersonerne lever i, da sygdommen rammer og tingenes tilstand ændrer sig for altid.

Romanen er skrevet i nutid og foregår i nuet. Læseren kender derfor ikke hovedpersonernes fortid, men det antydes, at de har flyttet bopæl mange gange og at de ikke har en familie eller en vennekreds at læne sig op ad, da livet bliver svært.

”De” er den mest sorgfulde bog i Helle Helles forfatterskab. Det er en lille og let læst roman men med megen dybde. 
Billet til arrangementet koster 50 kroner og kan købes fra den 8. januar på bibliotekerne i Sorø og Dianalund i betjent tid eller her på Sorø Biblioteks hjemmeside. Max. 5 billetter pr. kunde.

Billetsalg til foredrag med Helle Helle.

 

Materialer