Flyt dit kreative værksted ind på biblioteket for en dag!

Af elte
01.08.18
Hvis du vil have en plads til efterårets åbne kreative værksted på Sorø Bibliotek d. 22. september, skal du tilmelde dig allerede nu.

Den 22. september kl. 10-12.30 lægger biblioteket i Sorø nemlig rammer til et arrangement, hvor kreative folk i Sorø Kommune kan komme med sit hobbygrej og arbejde et par timer, side om side med andre kreative sjæle.

Vil du vise hvad du kan indenfor akvarelmaleri, portrættegning, broderi, origami, smykker, pileflet, eller noget helt andet, så flyt dit værksted ind på biblioteket for en dag! Her kan andre se, hvad du arbejder med og du kan kigge med hos andre med samme eller helt andre hobbyer.

På biblioteket er der et stort udvalg af bøger om håndarbejde og andre kreative sysler, hver måned er der kunstudstillinger på Sorø Bibliotek på Kunstgangen, i skoleferierne er der ofte hobbyaktiviteter for børn, og biblioteket har tidligere haft besøg af Kunsthåndværkere til Kyndelmisse lysfesten. Det er dog første gang at biblioteket inviterer til åbent kreativt værksted på denne måde.

Tilmeldingen er åben allerede nu og indtil 8. september eller indtil alle pladser er optaget. Tilmelding til elte@soroe.dk 

Læs her en masse praktisk spørgsmål og svar om arrangementet: