Film: Dreaming Murakami UDSOLGT

Af elte
19.02.18
Film-arrangementet d. 19. marts på Sorø Bibliotek er udsolgt.

For mere end tyve år siden læste oversætteren Mette Holm en roman af Haruki Murakami. Den japanske forfatter havde endnu ikke opnået litterær stjernestatus, og dengang havde Mette Holm ingen idé om, hvordan hans bøger senere ville ændre og transformere hendes eget liv. Siden da har hun brugt tusindvis af timer på at oversætte Murakamis fantasirige og fabulerende romaner. Mens Mette Holm forsøger at finde de perfekte sætninger til at afspejle Murakamis drømmende karakterer, dukker en to meter høj frø op i metroen i Tokyo, og grænserne mellem fiktion og virkelighed begynder at smelte sammen….

Efter filmen stiller vi om til Det Kongelige Bibliotek (Den Sorte Diamant) i København, hvor filmens hovedperson Mette Holm og instruktør Nitesh Anjaan stiller op til en samtale med Politikens Murakami-kyndige film- og litteraturanmelder Kim Skotte.

DOX:DIREKTE er en del af CPH:DOX’ landsdækkende aktiviteter, der samlet går under navnet REALITY:CHECK og præsenteres i samarbejde med Politiken. Filmen og den efterfølgende tv-transmitterede live-debat vises simultant på de deltagende biblioteker.

Gratis billetter kan hentes på bibliotekerne i Sorø og Dianalund i den betjente tid eller her på hjemmesiden.

Billetter til Murakami-filmen kan hentes her.

Materialer