Tidsskrifter på nettet om bolig, indretning og design

Af elte
09.02.15
Få inspiration til de nyeste trends - download populære udenlandske magasiner i databasen Zinio
Boligindretning
 
Er du interesseret i bolig, indretning og design og vil du gerne følge med i de nyeste trends fra udlandet, så kan du via databasen Zinio få adgang til populære udenlandske magasiner som Country Living, Elle Decor, House Beautiful, Traditional Home og New York Spaces. 
 
I magasinet House Beautiful kan du f.eks. få inspiration til farvevalg, hvis du synes dit hjem trænger til et nyt look. "Classic huntergreen" forslås som en god farve hvis du ønsker dit hjem skal have en en behagelig klassisk farve med sjæl. En mosgrøn farve der vil kunne skabe en god hjemlig følelse i din stue. Se lækre billeder af de nye farver og bliv inspireret til nytænke din bolig.
 
I databasen Zinio kan du finde flere livsstils- og boligmagasiner som du gratis med dit bibliotekslogin frit kan downloade  til din PC, tablet, Ipad eller smartphone. Det er altid de nyeste numre du finder og på udgivelsesdagen vil magasinerne være klar til download, ofte før de ligger klar til køb i kiosker.  
 
I Zinio finder du både både populære "bladre-magasiner" som Elle og Cosmopolitan samt mere "hardcore" fagtidsskrifter som The Economist og Newsweek.
 

Skrevet af GH, Randers Bibliotek.