Mie med bogen_Hvor der er vilje
Mie med bogen_Hvor der er vilje

Mie anbefaler bøger til sommervarmen

Af doha
12.08.20
Mie anbefaler gode bøger, sæt dem på din huskeliste eller lån dem på eReolen. OBS: Det er ikke alle titlerne, som er på eReolen.

Hvad hedder du og hvad er dit arbejde? Hej, jeg hedder Mie, og jeg er bibliotekar. Jeg har været vikar på biblioteket i skolernes sommerferie, hvor I har set mig i udlånet, hvor jeg betjente borgere, men også til de kreative arrangementer.

Hvad læser du lige nu? Lige nu læser jeg Hvor der er vilje af Jeffrey Archer. Jeg læste den også for et par år siden, men da alle bøger i serien endnu ikke var udkommet, og jeg bedst kan lide at læse serier i et stræk, ja, så måtte jeg vente.
Hvilken bog har gjort størst indtryk på dig?  Det må være Harry Potter og de vises sten. Det var den bog der i sin tid startede min glæde ved at læse.

Hvad har været din største læseoplevelse det sidste år? En af de bøger der gjorde indtryk var Blomstrende syrener af Martha Hall Kelly. Den handler om en tysk læge der udfører forsøg på raske kvinder i en koncentrationslejr, hvor en af dem er den polske pige Kasia. Selvom jeg har læst mange bøger der omhandler 2. verdenskrig, er dette den første der har fokus på nogle af de forsøg der blev udført på fanger i koncentrationslejre.

Er der en bog/genre du ikke bryder dig om? Jeg læser meget bredt, både børne- ungdoms- og voksenbøger, men digte og noveller har aldrig rigtig fanget mig.

På bibliotekets hjemmeside, kan man lave en huskeliste med de bøger, man gerne vil læse – når man får tid. Nævn 5 du har på din huskeliste.