Rebekka Anslev
Rebekka Anslev

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 16:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
For voksne

Vide Verden - Lokale Stemmer: Fra traumer til erfaringer. Foredrag om at flytte sig i livet.

14.12.23
Rebekka Anslev fortæller om traumets natur og sammenhængen mellem krop, følelser og tanker.

Rebekka er lokal psykoterapeut i Sorø og har mange års erfaring med at bearbejde traumer, sorg og angst til erfaringer med henblik på at skabe indsigt, livsmod, styrke og fornyet energi.

Foredraget vil give eksempler på hvordan traumer - hvad end de er store eller små, kan forvandles gennem et nærvær, der kobler både krop, sind, følelser og tanker. Kroppen er nemlig en effektiv sladrehank, for det er gennem kroppen vi erfarer og lever. Det er kroppen der reagerer, både når vi er pressede og når vi har det godt. Vi udvikler vores bevidsthed gennem kroppen, og den er vores hjem og redskab til at opnå netop det vi drømmer om.

Hvis du er i en forandringsproces, eller du oplever, at det er svært at tage ejerskab og ansvar for dit liv uden at blive overvældet, så kom og lyt med. Selvom emnet måske virker tungt - så bliver viden leveret med humor og lethed, og du vil bla.a få svar på, hvorfor det egentligt er lettere at spise jordbærkage end det er at meditere. 

Man kan læse mere om Rebekka på https://rebekkaanslev.dk

Vide Verden - Lokale Stemmer

Foredraget er en del af Vide Verden - Lokale Stemmer, som er et arrangementskoncept på Sorø Bibliotek, hvor vi inviterer borgere i Sorø Kommune til at dele deres viden, kunnen og oplevelser.

Sorø er et sted med mange forskellige kræfter. Folk med viden på særlige områder. Folk, der har oplevet ting, man ikke oplever i alle liv. Folk med kendskab til materialer, metoder, værktøj og folk med gode idéer, tanker eller kreativ begavelse. Alle mennesker, som er med til at bygge Sorø og udgør dens sjæl.

Hvis vi lærer af hinanden, vokser vores verden. Der er tanken bag Vide Verden - Lokale Stemmer.

Det er gratis at deltage, men kræver billet, der kan hentes på bibliotekerne i den betjente tid eller på her på hjemmesiden.