Foto af Dorthe Seneka
Foto af Dorthe Seneka

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:30
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
For voksne

Tirsdagstræf: Giv historien videre til dine efterkommere

21.09.21
Tirsdagstræf er for alle med lyst til en sludder. Denne gang er der fortælle café med Dorthe Seneka.

Tirsdagstræf får denne gang besøg af Dorthe Seneka, der fortæller om hvor vigtigt det er, at vi giver historien videre til vores efterkommere. Dorthe Seneka er et kendt ansigt på biblioteket, hvor hun i mange år har været ansat som biblioteksassistent, men sidste år gik hun på efterløn. Dorthe har 4 børn og 7 børnebørn, så der er mange efterkommere at underholde.

”Når man får ekstra tid i hverdagen, begynder man at tænke over ens liv. Alle har jo en livshistorie at fortælle, men husker vi at tage os tid til at give den videre? Hvordan fortæller du familiens historie videre? Man tænker jo altid, at der er tid nok til at dele minder og historier med familien. Men du skal huske at prioritere det og få sat tid af til det”, siger Dorthe Seneka. I Dorthes familie afholder de familietræs-komsammen, hvor børn og børnebørn bliver underholdt med historier.

Hvordan det foregår, det kommer Dorthe og fortæller om. Så kom og få inspiration til at fortælle din historie videre eller fortæl, hvordan du deler din livshistorie med dine børn og børnebørn.

Tirsdagstræf er i lige uger kl. 10-11:30 på biblioteket i Dianalund. Det er åbent for alle, der har lyst til en sludder og en kop kaffe - tag meget gerne din nabo eller ven med. Dorte og Helle er klar med kaffe og småkager. Der er ikke tilmelding, man møder bare op.