Foredrag med Steen Hildebrandt

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Lokalitet
Værkerne
Sorø Kultur og Fritidscenter
Frederiksvej 27
4180 Sorø
Lokalitet
Teatersalen
Arrangører
Målgruppe
For voksne
For voksne

Steen Hildebrandt om FN’s 17 verdensmål

28.10.21
FN’s 17 verdensmål er en vision om at skabe en bedre verden og et løfte fra verdens ledere til alle mennesker.

Så … er målene realistiske? Hvad betyder de 17 mål for os på Midtsjælland?  Det giver professor emeritus Steen Hildebrandt et knivskarpt bud på i dette foredrag.

Verdensmål i et dansk perspektiv

Det har taget et par år for alvor at sætte FN´s 17 verdensmål på dagsordenen i Danmark. Steen Hildebrandts dedikation på området er en stærk medvirkende årsag til, at dagsordenen nu er sat. Endda meget markant sat. I dag ser vi både private ledere, kommunale ledere og medlemmer af Folketinget bære den farverige verdensmålpin på jakken for at vise deres opbakning til de 17 verdensmål.

Steen Hildebrandt er formand for 2030-Panelet, der samarbejder med -og understøtter 2030-Netværket, der er Folketingets Tværpolitiske Netværk for FN´s Verdensmål. Som redaktør på bogen ”Bæredygtig Global Udvikling – FN´s 17 verdensmål i et dansk perspektiv” er han i Danmark en toneangivende og dagsordenssættende stemme på området.

Det er også værd at nævne her, at Steen Hildebrandt blev kåret som Danmarks bedste foredragsholder i 2010. Med sin kolossale viden og sit engagement, formår han at gøre de 17 verdensmål vedkomne for den enkelte.

 

Foredraget er støttet af Sorø Erhverv og Nordea Bank Sorø.

 

Materialer