Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Target
For voksne
-nothing-
For voksne

Mød en fordom: Menneskebiblioteket

12.09.18
For første gang besøger Menneskebiblioteket Sorø Bibliotek og Bykontor med deres levende bogreol.

Onsdag den 12. september besøger  menneskebiblioteket Sorø Bibliotek og Bykontor med deres levende bogreol. Kom ned forbi og lån en af vores mange spændende udgivelser.

Menneskebibliotekets "bøger" er levende mennesker med personlige historier og erfaringer fra deres eget liv. De repræsenterer grupper i samfundet, som hyppigt er udsat for fordomme og diskrimination på grund af deres livsstil, beskæftigelse, sociale status, etniske oprindelse eller lignende. Foreningen arbejder for at skabe større tolerance og forståelse for mangfoldighed i samfundet. Det gør de ved at skabe et dialogrum, hvor emner kan drøftes åbent, uden fordømmelse. Et sted, hvor mennesker der ellers aldrig ville mødes og tale sammen, kan finde plads til samtale. Udgangspunktet er, at vi alle har godt af at udfordre vores fordomme og hos Menneskebiblioteket må du spørge om alt.

Menneskebiblioteket et bogdepot i København og Esbjerg-Varde.  Men den 12. september kan tilmeldte "læsere"på bibliotekets læsesal møde tre forskellige bestsellers i løbet af to timer. Læs mere om menneskebiblioteket.

Billetterne kan bestilles  fra den 13. august på bibliotekerne i Sorø og Dianalund samt på bibliotekets hjemmeside. Billetterne er gratis.

Menneskebiblioteket stort logo