Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
50 Kr
Målgruppe
For voksne
For voksne

Mere bæredygtighed og genbrug med Garderobeskolen

11.05.19
Garderobeskolen er et hæsblæsende foredrag fyldt med værktøjer til at forvandle tøj i skabet til nye sæt - uden at bruge en krone og uden at belaste miljøet.

Nem og bæredygtig hverdagsaktivisme fra dag 1, fordi tøj du allerede har bliver til fede nye outfits! Med nemme outfitmetoder lærer du på 2 timer at forvandle din garderobe fra begrænsninger til muligheder. At planlægge dine køb, så du bruger penge på det du mangler i stedet for det du plejer. Og at købe meget mindre, men bedre. 

Få en Garderobechallenge med hjem - den er øjenåbnende for, hvordan du kan få meget mere ud af det du allerede har i skabet.
Når du går hjem fra foredraget, har du lyst til at rydde op i dit skab, til at få en garderobe, fyldt med yndlingstøj, til prioritere dine indkøb anderledes - og ikke mindst: du ved hvordan, du kommer i gang.

Tag dit tøj alvorligt - det har lige så stor indflydelse på dit velvære, som mad og motion. Bliv ven med dit spejlbillede, fordi det rigtige tøj til de rigtige mennesker, gør os mere os selv. 

Garderobeskolen er 2 timers hæsblæsende foredrag fyldt med tøjnørdede værktøjer til at forvandle garderobeskabet fra begrænsninger til muligheder. Lær at:

  • Rydde op og få overblik i skabet
  • Bruge det tøj du har, på nye måder
  • Gennemskue moden så du køber lidt, men rigtigt
  • Få det sjovt med at finde tøj, hver dag
  • Sætte farver sammen
  • Vælge det, der klæder dig
  • Blive ven med dit spejlbillede

Outfitmetoder, stylingtricks og indlysende tips, som alle - høje, lave, tykke og smalle - nemt kan begynde at bruge!

Sorø Kommune arbejder efter 9 udvalgte verdensmål og inviterer i løbet af 2019 til Verdensmålslørdage, hvor der vil være fokus på de forskellige temaer, bla. bæredygtighed og klimaindsats. I den forbindelse inviterer Sorø Bibliotek til foredraget Garderobeskolen. 

Tøj og tøjforbrug er en af de helt store syndere i co2 regnskabet og bæredygtige valg er uigennemskuelige og ofte meget dyre. Hvis vi starter med at (gen-)lære at bruge det vi har, er skridtet allerede taget i en bæredygtig retning.

 

 

Tags