Bibliotekar Dorte Hansen
Bibliotekar Dorte Hansen

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
For voksne

Litterær lørdag: Tribute to Lucinda Riley

04.12.21
Sorø Bibliotek & Bykontor indbyder dig til en stribe af Litterære Lørdage.

Den 11. juni 2021 døde Lucinda Riley kun 55 år gammel. Hun nåede at skrive nogle skønne romaner, der er elsket af rigtig mange læsere. En af de læsere er bibliotekar Dorte Hansen. Dorte har en forkærlighed for Lucinda Rileys romaner og romaner der ligner hendes.

Dorte er ikke i tvivl om, at Lucinda Rileys store popularitet har banet vejen for rigtig mannge forfattere. Forfattere der også leverer en historie i flotte rammer og som sørger for en lykkelig slutning. Romaner der garanterer, at man er godt underholdt med historier, der foregår i smukke omgivelser og som regel andre himmelstrøg og tidsperioder. Dorte glæder sig til at dele sin viden om forfatterskaber, der ligner Lucinda Rileys og håber at arrangementets deltagere også vil medbringe nogle gode læsetips indenfor denne genre.

En Litterær Lørdag er en booktalk hvor vi præsenterer bøger indenfor et bestemt tema, eller gode alternativer til kendte forfattere. Efter præsentationen har du mulighed for at stille spørgsmål så du kommer hjem med en masse nye læsetips og måske med en bog under armen.

Arrangementet er gratis, og der er ingen tilmelding, så du møder bare op.