Om dette arrangement

Tid
19:30
Pris
150 + gebyr
Lokalitet
Sorø Kunstmuseums Have
Storgade 9
4180 Sorø
Arrangører
Målgruppe
For voksne
For voksne

Koncert: Rachel Smith og Paul Gregory

08.07.20
Bemærk på grund af corona har Klassisk i Sorø flyttet sommerkoncerten til Kunstmuseets have.

Biblioteket havde glædet sig til at være værter for denne koncert med Rachel Smith, fløjte og Paul Gregory, guitar. Men nu danner Kunstmuseets have rammerne på grund af reglerne om afstand imellem publikum.

Paul Gregory begyndte at spille guitar som 10-årig. Senere studerede han cello og komposition i London med debut i Wigmore Hall som 19-årig. Tre år senere vandt han Andres Segovia International Guitar Competition i Spanien. Han har lavet mange BBC Radio 3 programmer inklusive direkte udsendelser fra Wigmore Hall og Broadcasting House. Han har turneret i en række lande, inklusive amerikanske og Hong Kong. Han er gæstelærer på Royal Irish Academy i Dublin og ledende ekstern eksaminator ved Royal Scottish Academy. På det seneste har han givet master classes på Royal College of Music og Trinity College of Music i London og Royal College i Dublin.

I 2002 startede han en importvirksomhed, som forsyner forretninger i UK med kvalitetsinstrumenter. Han var med til at oprette New Music Brighton, som er en sammenslutning af komponister. Han er desuden kunstnerisk leder af the Lunchtime Concerts i Chapel Royal, Brighton, som finder sted hver tirsdag året rundt.

Dr Rachel Smith har fået sin uddannelse fra Royal Holloway, University of London og Royal Northern College of Music, og I 2013 tog hun doktorgrad i musik fra University of Salford, Manchester. Hun turnerer i UK og resten af verden med kammermusik og koncerter. Hun har spillet i West End Theatre og tillige med ensembler for ny musik samt rejser jævnligt med London Festival Opera. Hun har inspireret adskillige britiske komponister til at skrive nye værker til sig. Nogle af disse er med på hendes første CD Summer was in August. Hun er p.t. førstefløjtenist i Coldstream Guards Band og har med dem deltaget i adskillige turneer i Europa og Japan. Hun har tillige været solofløjtenist i Royal Albert Hall som led i Gubbay Christmas Classics Concerts i december 2017. Desuden underviser hun i sit instrument og giver masterclasses ved London College of Music. Hun er tillige eksaminator for Trinity College exam board.

Billetter á 150 kr. + gebyr kommer til salg på Ticketmaster.dk.

Tags