En bøn til havet

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
For voksne

En bøn til havet

08.09.21
Mellemfolkelig litteraturkoncert med JUMA.

Forfatteren til bestselleren 'Drageløberen', Khaled Hosseini, har skrevet 'En bøn til havet' inspireret af historien om den treårige flygtning, Alan Kurdi, der druknede i Middelhavet i 2015 på sin vej til et bedre liv i Europa. Dan Williams har lavet illustrationerne.

Thilde Fjord Madsen læser den gribende tekst op akkompagneret af banden JUMA, der forener de syriske toner med de nordiske og fortolker nogle af vores smukkeste sange og salmer. Banden inviterer publikum til at synge med på kendte fællessange og til at nynne med på de mellemøstlige melodier.

JUMA, som er et tværkulturelt musikprojekt, forener det arabiske med det nordiske ved at væve syriske folkemelodier og sufier samt nordiske viser sammen i et smukt kultur- og religionsmøde. JUMA betyder mor på arabisk og bandet tog form i foråret 2017 med det formål, at forene den nye tilstrømmende arabiske kultur med den danske. JUMAs drøm er at være en øjenåbner, og sprede glæde, om det at være et mangfoldigt samfund, hvor man favner alle kulturer og baggrunde.

Musikerne er:
Bakri Hemmami: Vokal og håndpercussion
Thilde Fjord Madsen: Vokal, harmonika og elektronik
Bilal Irshed: Oud
Niklas Emborg Gjersøe: Kontrabas og elektronik
Jonas Muff Rytz Jørgensen: Trommesæt
Thomas Brunbjerg: Guitar

 

Materialer