Om dette arrangement

Tid
15:30 - 16:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Target
For børn
Cafeer/Klubber

Dortes bogklub

09.04.18
Bogklub for børn i 4. 5. og 6. klasse på biblioteket i Sorø. (Tilmelding nødvendig)


Elsker du at læse, sluger du den ene bog efter den anden? Er du 9-12 år?Har du lyst til at møde andre med samme interesse? Hvis du kan sige ja til disse 3 spørgsmål - så er Sorøs bogklub måske noget for dig!.

Det er børnebibliotekar Dorte Hansen, der står for bogklubben, og der er altid plads til flere. Bogklubben mødes på biblioteket i Sorø kl. 15.30 – 16.30.

Bogklubben mødes den første mandag i måneden.

Til hvert møde læser klubben en bog indenfor et bestemt tema. Temaet kan være: Sjove bøger; sørgelige bøger; spændingsbøger; bøger fra gamle dage; fantasy; gys og gru eller bøger om venskaber. Når klubben mødes, taler vi om de bøger, vi har læst. Man får altid lyst til at læse bøger, som andre har været begejstret for, så lad os give hinanden gode ideer.

Dorte sørger for, at der er lidt at spise og drikke til møderne. Hvis du synes at det lyder sjovt, så overvej om du ikke skulle melde dig ind i klubben. Der er stadig pladser tilbage. Du kan tilmelde dig på mailadressen: bibb@soroe.dk eller ringe og tale med Dorte på tlf.: 5787 7001.

Foto af Dorte, der kigger ud gennem en bogreol

Tags