Foto fra forestillingen Sikken et vejr
Foto fra forestillingen Sikken et vejr

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 11:40
Pris
25 Kr
Bibliotek
Målgruppe
For børn
For børn

Sikken et vejr - børneteater for de 2 - 6 årige

15.04.23
Forestillingen spilles af Teater Du Milde Himmel

En paraply åbner sig og en frisk forårs-eng folder sig ud. Blomsterne spirer og muldvarpen vågner. Med en enkelt håndfuld sand forvandles rummet til den hede sommerstrand. Og fødderne bliver brændende varme. En blå snor trylles om til det kølige hav og på magisk vis kan man nu både soppe og dykke under havoverfladen…..

Med enkle rekvisitter trylles genkendelige og rørende situationer frem fra alle årstiderne. Forskellige dyrevenner dukker op undervejs, men de opfører sig ikke altid som man regner med. Skuespiller Line Line Svendsen bringer foråret ind på biblioteket.

Billetsalg: Billetter kan købes på bibliotekerne i Sorø og Dianalund samt her på bibliotekets hjemmeside. Både børn og voksne skal have billetter. Aldersgruppe: 2 - 6 år,  respekter venligst aldersgrænserne.

VestLÆSland-projektets logo

VestLÆSlandI VestLÆSland samarbejder bibliotekerne i Lejre, Sorø, Slagelse, Ringsted, Kalundborg og Odsherred kommuner om en særlig læseindsats for de allermindste i årene 2021 til 2024.

Bibliotekerne i Kulturregion Midt- og Vestsjælland startede i 2021 et strategisk samarbejde om en litteratur- og læseindsats for de mindste børn. Initiativet er finansieret af Kulturministeriet som gennem en fireårig periode sikrer, at de mindste børn og deres familier vil få et helt særligt tilbud fra bibliotekerne i regionen.